كامپيوترهاي روميزي كه ديگر به جزئي جدايي‌ناپذير از دفاتر كار تبديل شده،‌ هر روزه مشغول بلعيدن برق، توليد سروصدا، گرم كردن محيط، اشغال فضا، زشت كردن منظره دفتر كار و بعضي وقت‌ها هم كار هستند. هزينه‌هاي سرسام‌آور خريد هر كامپيوتر، برقي كه مصرف مي‌شود، نرم‌افزارهاي گران‌قيمتي كه براي هر دستگاه جداگانه خريداري مي‌شود و تعمير و نگهداري نرم‌افزاري و سخت‌افزاري اين همه كامپيوتر، مهندسان كمپاني ال‌جي را به فكر انداخت تا چاره‌اي نو بينديشند.يكي از اين مهندسان كه حتما از بقيه باهوش‌تر بود ناگهان متوجه شد خودش دارد همزمان علاوه بر اين‌ كه از طريق كامپيوترش به موزيك گوش مي‌دهد، نامه هم تايپ مي‌كند و سيستم ضدويروس كامپيوترش هم دارد ويروس‌يابي مي‌كند و علاوه بر همه اينها تمام تصاويري كه روي حافظه دوربينش ذخيره كرده بود يكي يكي در حافظه كامپيوتر كپي مي‌شود. او با خودش فكر كرد خب اگر هر كدام از اين عمليات‌ها را يكي از همكارانش براي كامپيوتر او برنامه‌ريزي كرده بود، ديگر آنها احتياجي به داشتن يك كامپيوتر جداگانه نداشتند و وجود يك نمايشگر و كيبورد و موس روي ميزشان كفايت مي‌كرد.اين ايده البته كه چندان هم جديد نبود. سال‌هاست ايده ايستگاه‌هاي كاري (work station)مطرح شده است. ساختار يك ايستگاه كاري در واقع به گونه‌اي طراحي شده تا كاربر از داشتن كيس كامپيوتر بي‌نياز باشد و همه محاسبات و عمليات كامپيوتري در يك واحد مركزي كه سرور ناميده مي‌شود، انجام گيرد. اما تا امروز سازندگان بزرگ جهاني فقط توانسته بودند كيس كامپيوتر بزرگ من و شما را كوچك كرده و به ابعاد يك جعبه بيسكويت برسانند. سرعت و عملكرد اين ايستگاه‌هاي كاري دلچسب نبود و كار كردن با آنها تفاوت‌هاي عمده‌اي با كار كردن با يك كامپيوتر شخصي داشت. اما حالا ال‌جي با جمع‌آوري بسياري از فناوري‌هاي پيشرفته و ادغام آنها با يكديگر، انقلابي در استفاده از كامپيوتر در محيط‌هاي اداري به وجود آورده است كه با حذف كامل كيس كامپيوتر و انجام همه محاسبات و ذخيره اطلاعات در يك سرور مركزي، علاوه بر كاهش چشمگير مصرف برق، هزينه‌هاي خريد تجهيزات، نرم‌افزارها و  صد البته تعمير و نگهداري آنها را به مقدار باورنكردني كاهش داده است. در ضمن حالا مسئول شبكه شركت فقط بايد حواسش به يك كامپيوتر باشد، بنابراين احتمال خرابي سخت‌افزارها و سرقت يا تخريب اطلاعات و هزار گرفتاري ديگر به ميزان زيادي كاهش مي‌يابد. اين ايده فناورانه جديد Zero Client ناميده مي‌شود.

نكته: براساس ايده zero client در آينده و با مانيتورهاي ابري ال جي، سازمان‌ها و شركت‌ها با هر تعداد كارمند فقط يك كامپيوتر خواهند داشت

اما آنچه باعث شده مانيتورهاي ابري ال‌جي (LG Cloud Monitor) خلاصه پا به دنيا بگذارند، چند فناوري كوچك و بزرگ است كه در شركت‌هاي ديگري طراحي، ساخته و پرداخته شده است. قبل از هر چيزي بايد برويم سراغ فناوري UPoE كه همين اواخر توسط شركت سيسكو، غول فناوري شبكه به جهان معرفي شد و مي‌تواند با مديريت هوشمندانه روشن يا خاموش بودن تمام اجزاي متصل به يك شبكه باعث شود تا هزينه‌هاي برق كاهش يابد. اين فناوري مدرن با قطع كردن برق سيستم‌هايي كه مدتي است كار نمي‌كند در واقع علاوه بر كاهش هزينه‌هاي برق از استهلاك دستگاه‌هاي ارزشمند اداري شما نيز جلوگيري مي‌كند. به اين ترتيب هر دستگاه متصل به شبكه‌ فقط زماني روشن مي‌شود كه به وجود آنها نياز است.بعد از اين بايد برويم سراغ نرم‌افزار مديريت ايستگاه‌هاي كاري، VMware كه در واقع خيالباف قهاري است. اين نرم‌افزار از كامپيوتر مركزي شما چند كامپيوتر خيالي درست مي‌كند و هر كدام از آنها را به يك كاربر اختصاص مي‌دهد. بنابراين زماني كه شما جلوي مانيتور ال‌جي خود نشسته‌ايد و داريد نامه تايپ مي‌كنيد، همه عمليات را آن كامپيوتر مجازي براي شما انجام مي‌دهد، اما كارش حرف ندارد و شما مي‌توانيد با اطمينان، اطلاعات ارزشمند خود را در اختيار اين موجود مجازي بسپاريد.حالا كه خيالتان از كامپيوترهاي متعدد و نصب نرم‌افزارهاي فراوان و گران‌قيمت راحت شده و تبادل اطلاعات و ذخيره آنها در شبكه شما با امنيت كامل برقرار است و مصرف برق كل شبكه‌تان را هم يك سيستم مدرن از سيسكو كنترل مي‌كند، نوبت به خود شما مي‌رسد كه حداقل 6 ساعت از زمان كارتان را بايد جلوي اين مانيتور پيشرفته بگذرانيد و چشم بدوزيد به آن. اما ال‌جي جاي نگراني باقي نگذاشته است. فناوري IPS به كار رفته در مانيتورهاي ابري ال‌جي كه 32 اينچ گستردگي ديد در اختيارتان مي‌گذارد باعث شده زاويه ديد بازتر، كيفيت تصوير بهتر و رنگ‌هاي شفاف‌تر و واقعي‌تري در اختيار كاربران قرار گيرد.

 





تاريخ : شنبه 27 خرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |